Verzekering

We halen voor jou de beste deal uit de markt. Dit doen we door bij verschillende maatschappijen een offerte te vragen. Zo ga jij altijd goed verzekerd de weg op.

Ik heb nu X schade vrije jaren. Kan ik die meenemen naar de nieuwe verzekeringspolis?

Tuurlijk. Je stapt over naar RIJiK met jouw eigen schadevrije jaren van je bestaande polis. Deze kan je opvragen bij je verzekeraar. Wij kunnen ook voor jou de overstap regelen als je dat wil.

Welk eigen risico hanteren jullie?

Bij het bepalen van de voor jou meest aantrekkelijke verzekeringsaanbieding zullen wij niet alleen kijken naar het laagste tarief, maar ook zeker de aangeboden eigen risico’s mee laten wegen en bieden we een suggestie aan voor de dekking: WA | WA beperkt casco | Allrisk.

Wie moet ik bellen als ik schade aan mijn auto heb?

Dit is afhankelijk van het moment. Is het net gebeurt en ben jezelf ongedeerd maar ligt je auto in de prak, dan is het verstandig om gelijk de hulpdienst te bellen. In alle andere gevallen kan je met ons contact opnemen. Je kan ons appen, e-mailen of bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 072 201 9000 van maandag t/m zaterdag van 09.00 - 17.00 uur. Je kan ons altijd op dit nummer appen. Dan antwoorden we binnen een uur. Ook in het weekend en ‘s avonds tot 22.00 uur. Stuur je liever een e-mail? Mag ook. Je kan ons e-mailen op service@rijik.nl