Over RIJiK

RIJiK is ontstaan nadat een paar mensen dezelfde ervaring hadden bij de aanschaf van een occasion. Voordat ze een 2e hands auto gingen kopen reden ze een lease auto. Lekker makkelijk, geen gedoe. Het kopen, rijden en onderhouden van een 2e hands auto was een verrassing. Wat opviel was het grote aantal verschillende partijen die auto’s aanbieden en de diversiteit aan financieringsmogelijkheden en verzekeringen bij de aanschaf. Maar ook de verschillende bedrijven die zich bemoeien met het onderhoud en rijden van een occasion. Hoe weet je nu waar je goed geholpen wordt tegen een faire prijs? Meest opvallend was dat er geen totaalaanbieder is die echt vanuit de behoeften van een berijder denkt en doet.

De luxe service die we gewend zijn van het leasen willen we nu toegankelijk maken voor mensen die een 2e hands auto kopen, leasen en gaan rijden. Zo is het idee ontstaan om een abonnement op occasions aan te gaan bieden. Alle gedoe die komt kijken bij het kopen, rijden en verkopen van een auto zit hier in. Denk aan pech hulp, het verzekeren van het voertuig maar ook financiering mocht daar behoefte aan zijn.

En aangezien wij het platform zijn gestart met het doel om jou als berijder van een occasion te helpen, kan je ons ook alle vragen stellen over die 2e hands droomauto. En zo kunnen wij onze diensten laten aansluiten bij jouw wensen. Jij staat centraal. En wij, vanuit RIJiK, regelen alles wat jij wil. Daarom hebben we het platform ook RIJiK genoemd; zo RIJiK.