RIJiK Prijslijst
2020

Met onze kennis over auto’s en passie staan wij altijd voor je klaar. Je kan met alle autovragen bij ons terecht, ook als je geen klant bent.

Iedereen is anders en heeft andere wensen. Dat maakt ons niet uit. Jij bepaalt wat jij nodig hebt om lekker te kunnen rijden. Wij zorgen dat het abonnement exact aansluit op jouw wensen. En mocht je gaandeweg iets willen veranderen dan zet je in jouw RIJiK-account de gewenste service aan. De prijzen per service worden hieronder weergegeven.

Alle genoemde tarieven in deze Prijslijst zijn in euro’s en inclusief belastingen.
Bij een zakelijk abonnement offreren we altijd exclusief BTW.

Pechhulp (dit is altijd inclusief vervangend vervoer)
Nederland incl. eigen woonplaats € 4,95 p.m.
Nederland incl. eigen woonplaats en Europa € 9,95 p.m.
 
Eigen bijdrage bij 1e pechhulpverzoek € 0,00
Eigen bijdrage vanaf 2e pechhulp verzoek in kalenderjaar € 50,00 p.x.
Opzeg-/overstapservice € 0,00

Actie tarief: je ontvangt één jaar gratis Pechhulp Europa t.w.v. 119,40 wanneer je ervoor kiest jouw Voertuig via ons te verzekeren, financieren of te onderhouden.

Financieren, Lenen en financial lease rentetarieven

De rente die je betaalt is maatwerk en afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en situatie. Deze rente varieert tussen de 4% en 10%. Het gemiddelde ligt rond de 6,5%. Voor zakelijke financieringen ligt het rentetarief nagenoeg gelijk.

Op RIJiK.nl geven we je een indicatie en helpen je natuurlijk graag aan het exacte rentetarief middels een vrijblijvend voorstel. In een adviesgesprek beoordelen we ook of het gewenste leenbedrag haalbaar en verantwoord is.

Verzekeringspremies auto, bestelauto, motorfietsen, brom-/snorfietsen, e.d.

De verzekeringspremie die je betaalt is afhankelijk van je auto of ander type voertuig, de gewenste dekking, het aantal opgebouwde schadevrije jaren, leeftijd en je woonplaats.

Wij vergelijken voor je en zoeken de beste deal op prijs, kwaliteit en service in de markt.

Op RIJiK.nl geven we je een indicatie en helpen je natuurlijk graag met jouw exacte verzekeringspremie via een vrijblijvend verzekeringsvoorstel.

APK en Onderhoudskosten

De maandkosten die je betaalt voor Reparatie, Onderhoud, APK en Banden (R.O.B.) zijn afhankelijk van je auto of ander type Voertuig, het gebruik, de APK, onderhoudsfrequentie en de garage.

We maken een reële berekening van de toekomstige ROB-kosten (ROB-begroting) om te komen tot een vast ROB-reserveringsmaandbedrag. Zo willen we verrassingen in de toekomst voorkomen.

Betalen voor werkelijk gebruik, zogenaamd open calculatie systeem

Je betaalt ons een vast ROB-reserveringsbedrag per maand. Jaarlijks maken we een eindafrekening op basis van de werkelijk gemaakte ROB-kosten. Vergelijkbaar met de energieleveranciers.

Je betaalt alleen wat je gebruikt. Je kan jouw maandbedrag op elk gewenst moment aanpassen. Je blijft vrij in garagekeuze en kan dagelijks opzeggen.

Wij zien toe op het correct uitvoeren van de reparaties en betalen de rekening. Hiervoor rekenen we een kleine vergoeding naast de werkelijke ROB-kosten. Alle onderhoudsfacturen en het onderhoudssaldo zijn inzichtelijk via je RIJiK-account.

Opstellen ROB-begroting & reserveringsmaandbedrag € 0,00
ROB-kosten werkelijke ROB-kosten
ROB-beheervergoeding € 1,95 p.m.

Op RIJiK.nl geven we je een indicatie en helpen je natuurlijk graag met jouw exacte onderhoudskosten middels een vrijblijvend onderhoudsvoorstel.